چغاله بادام
چغاله بادام میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش است که تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبزرنگ و پوشیده از کرک ظریفی می‌باشد. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند. به مرور پوسته‌های رویی و داخلی بادام سخت تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را می‌یابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته می‌شود.
۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۲۱:۳۳ جام فتو
چغاله بادام
0 KB
-
۷۹
۰
HTML Code
BBCODE code for using in forums
Picture Location Link
ارسال نظر
نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
ارسال
نمایش نظرات
شما در حال پاسخگویی به نظر زیر می باشید:

نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
کلیه حقوق این سایت متعلق به جام نیوز بوده و استفاده از تصاویر آن با ذکر منبع بلامانع است.