انبه
انبه (نام علمی:Mangifera) میوه‌ای گرمسیری است. خاستگاه انبه شبه جزیرهٔ هند، پاکستان، بنگلادش و آسیای جنوب‌شرقی است. درخت این میوه امروزه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و در سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر کاربرد دارد. برگ‌های درخت انبه نیز مورد استفاده‌های زینتی قرار می‌گیرد.
۱۳۹۳/۴/۲۸ - ۰۲:۲۵ جام فتو
انبه
112 KB
-
1440x900
۱۴۴
۰
HTML Code
BBCODE code for using in forums
Picture Location Link
ارسال نظر
نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
ارسال
نمایش نظرات
شما در حال پاسخگویی به نظر زیر می باشید:

نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
کلیه حقوق این سایت متعلق به جام نیوز بوده و استفاده از تصاویر آن با ذکر منبع بلامانع است.