هندوانه‏ زرد
بيش از پنجاه نوع هندوانه وجود دارد که "هندوانه‏ زرد ( به انگلیسی : Yellow Watermelon )" يکی از آن ها است. اين هندوانه در ايران بيشتر به نام "هندوانه آناناسی" معروف است.هندوانه‏ زرد در تمام فصول سال يافت می ‏شود، اما در تابستان به نقطه‏‏ ی اوج خود می‏ رسد.در هندوانه ‏های معمولی رنگدانه ای به نام "ليکوپن" وجود دارد که باعث ايجاد رنگ قرمز در آنها می شود و خاصيت آنتی اکسيدانی دارد، ولی هندوانه ی آناناسی، فاقد اين رنگدانه است و به همين دليل زرد رنگ می باشد. ليکوپن مسئول ايجاد رنگ قرمز در گوجه ‏فرنگی و گريپ ‏فروت نيز می‏ باشد.نکته‏ قابل توجه اين هندوانه غيرمعمول، رنگ زرد روشن متمايل به نور آفتاب آن می ‏باشد. از ديگر مشخصات متمايز آن بافت نرم آن می ‏باشد که مزه‏ ای شيرين و نيرو بخش دارد.هندوانه‏ ها مخصوصاً هندوانه زرد سيترولين زيادی دارند. سيترولين يک اسيد آمينه غيرضروری می‏ باشد که در سيستم اکسيد نيتريک بدن شرکت می ‏کند. به اين ترتيب که وقتی سيترولين با آنزيم ‏های بدن وارد واکنش شد، به آرژنين تبديل مي ‏شود. آرژنين اسيد آمينه ‏ای است که برای سلامت قلب و عروق و سيستم ايمنی بدن سودمند است. آرژنين توليد اکسيد نيتريک را در بدن تشديد می ‏کند که باعث شل شدن ديواره‏ ی عروق می ‏شود.
۱۳۹۳/۳/۱۰ - ۰۱:۰۱ جام فتو
هندوانه‏ زرد
791 KB
-
1280x960
۱۴۹
۰
HTML Code
BBCODE code for using in forums
Picture Location Link
ارسال نظر
نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
ارسال
نمایش نظرات
شما در حال پاسخگویی به نظر زیر می باشید:

نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
کلیه حقوق این سایت متعلق به جام نیوز بوده و استفاده از تصاویر آن با ذکر منبع بلامانع است.