کیک های مختلف
کیک گونه‌‌ای شیرینی‌ است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی‌ است که از میانهٔ سدهٔ هیجدهم به وجود آمده‌است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند.
۱۳۹۳/۱/۱۰ - ۱۵:۲۶ جام فتو
کیک های مختلف
169 KB
-
1536x1024
۱۳۱
۰
HTML Code
BBCODE code for using in forums
Picture Location Link
ارسال نظر
نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
ارسال
نمایش نظرات
شما در حال پاسخگویی به نظر زیر می باشید:

نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
کلیه حقوق این سایت متعلق به جام نیوز بوده و استفاده از تصاویر آن با ذکر منبع بلامانع است.